Сите услуги на едно место !!!


Почитувани посетители и корисници на услугите на Општина Велес, 

Општина Велес воведува нов систем на електронски услуги чија цел е да го олесни пристапот до сите услуги што ги обезбедуваме во согласност со нашите надлежности. Ве покануваме активно да ги користите предностите на новиот електронски систем на услуги и да бидете дел од неговото постојано подобрување и надградба во интерес на целата локална заедница. Искрено Веруваме дека и овојпат  заедно со Вас максимално ќе ги искористиме потенцијалите на информатичката техологија во насока на креирањето на вистински сервис за граѓаните


Со почит,
Општина Велес

 
(кратко упатство) Пристап до документи, извештаи, службени гласници ... 
пример: Сакам да го превземам Службениот гласник број 12 од 2010 година. Библиотеката на споделени документи дозволува сортирање и филтрирање на документите според датум, тип на документ, област или година. За конкретниот пример, за колоната Година избирам филтер 2010, а за колоната Тип на документ избирам Службен гласник. На екранот ми се прикажуваат сите службени гласници од 2010 година и го избирам број 12.

 

 

 Споделени документи

 
  
  
  
  
  
Службен гласник бр.20 од 2019 годинa18.11.2019Службен гласникСовет на Општина Велес2019
Службен гласник бр.19 од 2019 годинa07.11.2019Службен гласникОпштина Велес2019
Службен гласник бр.18 од 2019 годинa31.10.2019Службен гласникСовет на Општина Велес2019
Службен гласник бр.17 од 2019 годинa10.10.2019Службен гласникСовет на Општина Велес2019
Службен гласник бр.16 од 2019 годинa23.09.2019Службен гласникСовет на Општина Велес2019
Службен гласник бр.15 од 2019 годинa18.09.2019Службен гласникСовет на Општина Велес2019
Службен гласник бр.14 од 2019 годинa02.09.2019Службен гласникСовет на Општина Велес2019
Службен гласник бр.13 од 2019 годинa30.08.2019Службен гласникСовет на Општина Велес2019
Службен гласник бр.12 од 2019 годинa31.07.2019Службен гласникСовет на Општина Велес2019
Службен гласник бр.11 од 2019 годинa18.07.2019Службен гласникСовет на Општина Велес2019
Службен гласник бр.10 од 2019 годинa20.06.2019Службен гласникСовет на Општина Велес2019
Службен гласник бр.9 од 2019 годинa05.06.2019Службен гласникСовет на Општина Велес2019
Службен гласник бр.8 од 2019 годинa17.05.2019Службен гласникСовет на Општина Велес2019
Службен гласник бр.7 од 2019 годинa10.05.2019Службен гласникСовет на Општина Велес2019
Службен гласник бр.6 од 2019 годинa12.04.2019Службен гласникСовет на Општина Велес2019
Службен гласник бр.5 од 2019 годинa05.04.2019Службен гласникСовет на Општина Велес2019
Службен гласник бр.4 од 2019 годинa27.03.2019Службен гласникСовет на Општина Велес2019
Службен гласник бр.3 од 2019 годинa05.02.2019Службен гласникСовет на Општина Велес2019
Службен гласник бр.2 од 2019 годинa04.02.2019Службен гласникСовет на Општина Велес2019
Службен гласник бр.1 од 2019 годинa15.01.2019Службен гласникСовет на Општина Велес2019
Службен гласник бр.22 од 2018 годинa31.12.2018Службен гласникСовет на Општина Велес2018
Службен гласник бр.21 од 2018 годинa14.12.2018Службен гласникСовет на Општина Велес2018
Службен гласник бр.20 од 2018 годинa28.11.2018Службен гласникСовет на Општина Велес2018
Службен гласник бр.19 од 2018 годинa21.11.2018Службен гласникСовет на Општина Велес2019
Службен гласник бр.18 од 2018 годинa06.11.2018Службен гласникСовет на Општина Велес2018
Службен гласник бр.17 од 2018 годинa18.10.2018Службен гласникСовет на Општина Велес2018
Службен гласник бр.16 од 2018 годинa24.09.2018Службен гласникСовет на Општина Велес2018
Службен гласник бр.15 од 2018 годинa14.09.2018Службен гласникСовет на Општина Велес2018
Службен гласник бр.14 од 2018 годинa03.09.2018Службен гласникСовет на Општина Велес2018
Службен гласник бр.13 од 2018 годинa30.08.2018Службен гласникСовет на Општина Велес2018
Службен гласник бр.12 од 2018 годинa07.08.2018Службен гласникСовет на Општина Велес2018
Службен гласник бр.11 од 2018 годинa11.07.2018Службен гласникСовет на Општина Велес2018
Службен гласник бр.10 од 2018 годинa22.06.2018Службен гласникСовет на Општина Велес2018
Службен гласник бр.9 од 2018 годинa13.06.2018Службен гласникСовет на Општина Велес2018
Службен гласник бр.8 од 2018 годинa11.05.2018Службен гласникСовет на Општина Велес2018
Службен гласник бр.7 од 2018 годинa10.05.2018Службен гласникСовет на Општина Велес2018
Службен гласник бр.6 од 2018 годинa30.04.2018Службен гласникСовет на Општина Велес2018
Службен гласник бр.5 од 2018 годинa04.04.2018Службен гласникСовет на Општина Велес2018
Службен гласник бр.4 од 2018 годинa15.03.2018Службен гласникСовет на Општина Велес2018
Службен гласник бр.3 од 2018 годинa02.03.2018Службен гласникСовет на Општина Велес2018
Службен гласник бр.2 од 2018 годинa02.02.2018Службен гласникСовет на Општина Велес2018
Службен гласник бр.1 од 2018 годинa05.01.2018Службен гласникСовет на Општина Велес2018
Службен гласник бр.23 од 2017 годинa27.12.2017Службен гласникСовет на Општина Велес2017
Службен гласник бр.24 од 2017 годинa27.12.2017Службен гласникСовет на Општина Велес2017
Службен гласник бр.22 од 2017 годинa14.12.2017Службен гласникСовет на Општина Велес2017
Службен гласник бр.21 од 2017 годинa05.12.2017Службен гласникСовет на Општина Велес2017
Службен гласник бр.20 од 2017 годинa29.11.2017Службен гласникСовет на Општина Велес2017
Службен гласник бр.19 од 2017 годинa16.11.2017Службен гласникСовет на Општина Велес2017
Службен гласник бр.18 од 2017 годинa08.11.2017Службен гласникСовет на Општина Велес2017
Службен гласник бр.17 од 2017 годинa07.11.2017Службен гласникСовет на Општина Велес2017
1 - 50Next