Седницата со бр. 51 е одржана на ден 25.04.2016.
  grb  
     
  Аудио запис од 51-та седница на Советот на Општина Велес  
     
  Доколку користите постар веб прелистувач, аудио записот можете да го превземете од следниот линк  
pdf Службен гласник број 5 од 2016 година.(превземи)