Седницата со бр. 52 е одржана на ден 30.05.2016.
   
     
  Аудио запис од 52-та седница на Советот на Општина Велес  
     
  Доколку користите постар веб прелистувач, аудио записот можете да го превземете од следниот линк  
pdf Службен гласник број 6 од 2016 година.(превземи)