Седницата со бр. 35 е одржана на ден 16.04.2015.
   
     
  Аудио запис од 35-та седница на Советот на Општина Велес  
     
  Доколку користите постар веб прелистувач, аудио записот можете да го превземете од следниот линк  
pdf Службен гласник број 06 од 2015 година.(превземи)