Седницата со бр. 38 е одржана на ден 07.07.2015.
   
   
Аудио запис од 38-та седница на Советот на Општина Велес
   
     
Доколку користите постар веб прелистувач, аудио записот можете да го превземете од следниот линк
   
pdf Службен гласник број 09 од 2015 година.превземи