Седницата со бр. 40 е одржана на ден 03.09.2015.
   
     
Аудио запис од 40-та седница на Советот на Општина Велес
   
     
Доколку користите постар веб прелистувач, аудио записот можете да го превземете од следниот линк
   
pdf Службен гласник број 11 од 2015 година.превземи