Седницата со бр. 43 е одржана на ден 02.11.2015.
   
       
Аудио запис од 43-та седница на Советот на Општина Велес
   
     
Доколку користите постар веб прелистувач, аудио записот можете да го превземете од следниот линк
   
pdf Службен гласник број 14 од 2015 година.превземи