Седницата со бр. 45 е одржана на ден 04.12.2015.
   
   
Аудио запис од 45-та седница на Советот на Општина Велес
   
     
Доколку користите постар веб прелистувач, аудио записот можете да го превземете од следниот линк
   
pdf Службен гласник број 16 од 2015 година.превземи