Седницата со бр. 46 е одржана на ден 28.12.2015.
   
   
Аудио запис од 46-та седница на Советот на Општина Велес
   
     
Доколку користите постар веб прелистувач, аудио записот можете да го превземете од следниот линк
   
pdf Службен гласник број 17 од 2015 година.превземи