Седницата со бр. 48 е одржана на ден 29.02.2016.
 
 
     
 
Аудио запис од 48-та седница на Советот на Општина Велес
 
     
  Доколку користите постар веб прелистувач, аудио записот можете да го превземете од следниот линк  
pdf Службен гласник број 2 од 2016 година.превземи