Седницата со бр. 49 е одржана на ден 14.03.2016.
   
     
  Аудио запис од 49-та седница на Советот на Општина Велес  
     
  Доколку користите постар веб прелистувач, аудио записот можете да го превземете од следниот линк  
pdf Службен гласник број 3 од 2016 година.(превземи)