Седницата со бр. )50 е одржана на ден 29.03.2016.
 
 
     
 
Аудио запис од 50-та седница на Советот на Општина Велес
 
     
 
Доколку користите постар веб прелистувач, аудио записот можете да го превземете од следниот линк
 
pdf Службен гласник број 4 од 2016 година.(превземи)